fbpx

Crisis stress heftiger dan normaal!

27 april 2020

"Ik voel de hete adem van mijn baas in mijn nek, ook al ben ik thuis aan het werk. Ik haal de uren nooit die ik normaal haal. Ik kan ook niet alle avonden door werken als de kinderen in bed liggen. Even tijd voor mezelf is ook belangrijk." We staan op anderhalve meter afstand voor de supermarkt en d

Lees verder

Stay happy at home; vijf tips

23 maart 2020

Zit jij sinds de Lock Open (niet helemaal down, maar wel op slot) alleen nog maar in je badjas op de bank netflix te kijken. Dikke bak chips erbij en gordijnen dicht? Grote kans dat je je niet beter gaat voelen. Vijf tips om wel positief thuis te blijven

Lees verder

Corona glas halfvol: 17.179.918 niet zieken

6 maart 2020

Positieve instelling helpt tegen corona angst! Gedachten over, wat nou als het hier ook komt? Tot: We gaan allemaal dood!!! (tja waarheid, maar op dit moment??) Zullen de revue gepasseerd zijn bij sommigen. Ook zijn er mensen al erg bezig met wat er gaat gebeuren in de Economie. Crisis!!

Lees verder

Trust your gut!

25 september 2019

Weer heb ik mezelf in een situatie gebracht waarbij ik me niet prettig voel. Twee jaar al zijn we (mijn man en ik) druk geweest met het uitwerken van het plan voor de coachboerderij.

Lees verder

Welcome to Miami

21 maart 2019

Vanochtend in mijn “morning run” realiseerde ik me, dat na dag twee heeft de stad Miami me al omarmd. Van gave meningsvolle graffiti tot extravagante personen en de zonsopkomst vanuit de zee... alles is geweldig en ik voel me er helemaal thuis!

Lees verder

Inspiratie uit onverwachte hoek

7 maart 2019

Dat was hem al weer De Heracles Business Lunch. Fijn dat naast het netwerken en hebben over zaken mensen je soms gewoon enorm kunnen inspireren door hun werk- levensverhaal te vertellen. Voor mij was het een eye opener dat er misschien nog wel veel meer mogelijk is dan dat ik mij kon voorstellen, ma

Lees verder

Bij twijfel niet doen!!

23 januari 2019

Je hoort het zo vaak: bij twijfel niet doen! Maar wat nou als je twijfelt over grote levens vragen, vragen over wie je bent, waar je waarden liggen. Belangrijke vragen over je toekomst zoals: Wat wil ik met mijn leven? Waar sta ik voor? Vragen als ga ik voor carrière of gezin?

Lees verder

Wat te doen bij Stress en burn-out op de werkvloer.

11 december 2018

De gezondheid en vitaliteit van je medewerkers en collega’s staat op het spel! Één op de acht werknemers in Nederland kampt met stress en burn-out verschijnselen. Hoeveel medewerkers hebben binnen jouw organisatie stress? Hoe hoog is de werkdruk

Lees verder

Geloof jij nog in sprookjes?

20 november 2018

Afgelopen zaterdag was ik samen met mijn gezin in het sprookjesbos van de Efteling. De kinderen waren enorm aan het genieten: ‘Kijk Pinokkio! Nee Roodkapje ga niet naar binnen grootmoeder is een wolf! Wanneer zijn we die kinderlijke onschuld kwijtgeraakt?

Lees verder

Op NLP avontuur finale item!

30 oktober 2018

De blog over het spannende NLP avontuur van Rozemarijn van Merksteijn. Zij vertrekt voor 10 dagen alleen naar Londen om haar Master practitioner te doen in NLP. In deze blog vertelt ze over haar ervaring en leermomenten. Vandaag de finale! Waar het allemaal om draait!

Lees verder

Onze workshops

Bee Charged organiseert workshops waarin een specifiek thema centraal staat.

  • Leer jezelf en de ander beter kennen
  • Doorbreek vastgeroeste patronen
  • Ree Charge yourself
  • Dromen durven doen!

Bee Charged heeft gewerkt met...