fbpx

Inspiratie uit onverwachte hoek

Dat was hem al weer De Heracles Business Lunch. Fijn dat naast het netwerken en hebben over zaken mensen je soms gewoon enorm kunnen inspireren door hun werk- levensverhaal te vertellen. Voor mij was het een eye opener dat er misschien nog wel veel meer mogelijk is dan dat ik mij kon voorstellen, maar wel door keuzes te maken en te geloven in jezelf.

De spiegel van de week

Eerder al deze week kreeg ik uit een totaal andere hoek een mooie spiegel voor. De twee vragen: Waar leg jij de focus op binnen je bedrijf en gebruik je je netwerk wel? brachten mij op een intern proces waarbij ik mij opnieuw heb gefocust op mijn bedrijf, wat wil ik en hoe pak ik het aan. Ik bedacht dat ik al weken geen blog meer had geschreven. De inspiratie was de afgelopen tijd even weg. Maar hij is er weer!

Sparring partner

Soms heb je een sparring partner nodig die je op kritische wijze de waarheid durft te zeggen of vragen stelt. Niet alles is altijd leuk om te horen en sommige vragen zijn lastig te beantwoorden. Door het toch te doen krijg je helderheid in je plan en zijn doelen haalbaar en dichtbij. Vertrouwen en wederzijds respect zijn natuurlijk key in zo’n situatie. Loop je op dit moment vast? Bedenk wie jij in je netwerk hebt om je weer op weg te helpen. Bij wie je zonder vooroordeel je verhaal kwijt kan en waar je weet dat je eerlijke vragen en feedback kunt ontvangen.

Soms is het goed om even met iemand buiten jouw situatie te spreken. Bel dan Bee charged voor meer informatie over coaching en boek een vrijblijvende intake via 06-53155987

Bee Charged heeft gewerkt met...