fbpx

NLP 3 daagse The Power of Conversation

 

 

 

 

 

Wil jij beter leren communiceren. Wil je duidelijker zijn, zeker overkomen? Wil je beter presenteren en het zelfs leuk vinden? Wil je sneller tot de kern komen en niet direct in emotie schieten in moeilijke gesprekken? Dan is de NLP driedaagse iets voor jou.

Je leert:

          hoe je een oprechte klik met je gesprekspartner kunt maken doormiddel van houding en rapport.

          de kracht van taal kennen, zodat je sneller tot de kern van een gesprek komt.  

          je emoties te beheersen zodat je altijd met de juiste mindset in je gesprek of presentatie zit.

          anders naar jezelf en het gesprek te kijken en te reflecteren op het moment, zodat je altijd de juiste boodschap overbrengt.

De Technieken die je in deze drie daagse opdoet zijn sterke tools om jouw communicatie te verbeteren. We gaan veel oefenen en je krijgt feedback over jouw stijl van communicatie. Hierdoor doe je veel ervaring op en kun je de kennis snel toepassen. Gedurende de training worden opnames gemaakt om je vorderingen zelf te kunnen terugkijken en we kunnen reflecteren

Meld je nu aan

Wanneer

 24 juni 1 juli 8 juli

7 september 21 september 5 oktober

Van 9.00 tot 17.00

Waar

Hengelosestraat 221, Enschede

Kosten

€ 595,- excl BTW

In de kosten zijn het werkboek inbegrepen, de Lunch en koffie en thee gedurende de lesdagen. Ook krijg je de opnames in op een micro SD kaart mee, zodat je thuis kunt terugkijken en je kunt verbeteren. Tevens krijg je een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Groepsgrote

4 tot 12 personen.

Meld je nu aan

Bee Charged heeft gewerkt met...