fbpx

Welcome to Miami

 

 

 

 

 

Vanochtend in mijn “morning run” realiseerde ik me, dat na dag twee heeft de stad Miami me al omarmd. Van gave meningsvolle graffiti tot extravagante personen en de zonsopkomst vanuit de zee… alles is geweldig en ik voel me er helemaal thuis!

Home away from home

Waarom thuis? Omdat het daar net zo mooi is! De beren op het plein, de speciale personen die mij doen denken aan vakantie zijn bijvoorbeeld mijn kapster Alien, yoga lerares Marina en schoonheidsspecialiste Sabrina, en met 1 blik in de hemel ben ik bij de zon! Overal, altijd!

Goed voelen zonder reden

Dit is alles wat reframing (herkaderen Nlp) inhoud, je overal thuis kunnen voelen, in welke situatie je ook bent. Gevoel van de ene situatie naar de andere mee kunnen nemen. Waarom zou je je alleen maar omarmt door een stad ver weg voelen, als het thuis net zo mooi is? Je leert je negatieve gevoelens om te buigen naar positieve. Zo kun je je in iedere situatie kracht geven, of ontspanning, of wat dacht je van plezier?

Één ding weet ik zeker, als ik straks weer thuis ben zal ik nog wat extra genieten van al het moois om me heen, de geweldig mensen (goud ?)  en natuurlijk de zon!

Meer leren??

In september start de practitioner opleiding voor Nlp met nog meer gave technieken om je goed te voelen zonder reden. Reserveer nu alvast een ticket via de mail op info@beecharged.nl zodat je zeker bent van een plekje en de early bird special. De data en tijden volgen zsm!

Bee Charged heeft gewerkt met...